Online lavatilaus 24H / Hinnasto

Vinkkejä vaihtolavan tilaukseen

Vaihtolavat - Olemme toimittaneet asiakkaillemme ympäri pääkaupunkiseutua vaihtolavoja jo vuodesta 1993. Olemme alallamme tunnettu ja luotettava toimija.

Henkilökuntamme on alan rautaisia ammattilaisia ja he ovat tottuneet toimimaan hyvinkin haastavissa olosuhteissa.

Vaihtolavat - tilaa puhelimella tai netissä 
Sen voi tehdä joko online tilausjärjestelmämme kautta 24/7 taikka soittamalla 0500-497654.

Onlinejärjestelmän kautta tilattavia vaihtolavoja on kahta erikokoa pieni n.8-11m3 (n.2m leveä, n.4m pitkä ja n. 1m korkea) ja isompi n.13-18m3 (n. 2,3m leveä, 4m pitkä ja n. 1,5-2m korkea).

Muut vaihtolavakoot joita toki on useita kuten myös kannellisia vaihtolavoja sekä kontteja on aina tilattava puhelimitse.

Lähes kaikki vaihtolavamme on tehty niin, että takapäässä on rullat jotka estää raapimisen vaihtolavaa laskettaessa/ kyytiin ottaessa. Tarkkoihin tai muuten arkoihin kohteisiin (laatoitus yms.) suosittelemme kuitenkin laittamaan suojaksi esim. vaneri tms. levyjä vaihtolavan alle.
 

Vaihtolava, Talkoolava, Roskalava - tilaa online 24/7

Tilauskaavake löytyy kalustokeskus.fi/tilaa-vaihtolava

1.Valitkaa kaupunki johon vaihtolava toimitetaan.

2.Valitkaa vaihtolavan koko

3.Valitkaa lavan koko ja toimitustapa.

  • Lavan normaalitoimitus Vaihtolava toimitetaan teille huomenna tai valitsemananne ajankohtana.Vaihtolava noudetaan pois kun haluatte. Hinta sis. lava vuokran 1-4vrk jonka jälkeen vuokra on 6 €/vrk (alv. 0%).
  • Lava keskellä viikkoa Kätevä ja edullisempi vaihtoehto jos jätteet mahtuvat yhdelle vaihtolavalle. Vaihtolava toimitetaan ja haetaan pois tiistain ja torstain välillä. Vaihtolava haetaan pois viimeistään torstaina klo 7-15.


4.Voitte myös tilata maa-aineksia tai polttopuita lavatilauksen yhteydessä.

5.Täyttäkää kaavake huolellisesti. Lisätietoja kohtaan voitte laittaa esim. tietoja siitä mihin tarkalleen lavan haluatte tai muuta huomioitavaa.

6.Lähettäkää tilaus. (saatte s-postiin vahvistuksen jos vahvistusta ei tule ei tilauskaan syystä tai toisesta ole tullut perille). Kun kuljettajamme on toimittamassa tilaamaanne vaihtolavaa hän normaalisti vielä soittaa ja varmistaa vaihtolavan jättö paikan.

Laskun saatte postitse, kun vaihtolava on haettu pois ja tyhjennetty.

Vaihtolavan pois haku päivänä on hyvä varmistaa, että kuorma-autolla on esteetön pääsy vaihtolavan luo.

OHJEITA LAVAN TÄYTTÖÖN

Ongelmajätteiden laitto vaihtolavalle on kielletty, esim.painekyllästettypuu, öljyt,maalit , asbesti(mineriitti) yms. Ser-jätettä voi laittaa vaihtolavalle, mutta siitä peritään aina lisämaksu. Hinnat löytyvät hinnastostamme. Ser-jätettä ovat mm.atk-laitteet, kodinkoneet yms. Myöskin lisämaksu peritään jos kuormassa on autonrenkaita.

Vaihtolavan täyttö ylilaitojen on kielletty, myöskin kaikenlaisten lisälaitojen teko on kielletty.

Online järjestelmän kautta tilattuihin vaihtolavoihin ei saa laittaa kuormaa yli 5 tonnia. Mikäli tarvitsette vaihtolavan isommalle määrälle/painolle soittakaa 0500-497654 niin järjestämme asian. Vaihtolavaa täytettäessä on syytä muistaa sulkea takaovet ajoissa ettei kuljettajan tarvitse väkisin yrittää runnoa ovia kiinni.

Jätemaksu määräytyy sen mukaan mitä vaihtolavalla on. Jos kuorma on muuten esim. betonia, mutta seassa muutama roskasäkki ja puun palasia tulkitsee jätteenkäsittelylaitos sen rakennusjätteeksi. Eli aina jos halutaan tehdä esim. puujätelava on koko vaihtolavan sisällön oltava vain puujätettä ei mitään muuta.