Online lavatilaus 24H / Hinnasto

Roskalava Helsinki & lähialueet

Roskalava tee tilaus 24/7, osoitteessa kalustokeskus.fi/palvelut/vaihtolavat. Meiltä on saatavissa roskalavat useassa eri koossa. Yleisimmät lavakoot, jotka ovat myös tilattavissa Internet-palvelumme kautta, ovat pieni n. 6- 9m3 (n. 2m leveä, n.4m pitkä ja n. 1m korkeat laidat) ja isompi n. 13- 18m3 (n. 2,3m leveä, n.4m pitkä ja n. 1,5-2m korkeat laidat). Muut roskalavakoot tilataan aina puhelimitse/ sähköpostilla. Roskalavoja löytyy mm. kannellisia, sekä aivan pienistä n. 5m3 aina jättikokoisiin n. 40m3 lavoihin, sekä myös pieniä lukittavia kontteja yms.

Roskalavojemme toimitusalue on ollut Helsinki ja muu pääkaupunkiseutu jo vuodesta 1993. Kuskimme ovat alan rautaisia ammattilaisia, jotka ovat tottuneet haastaviin kohteisiin. Internet- palvelumme kautta tilatut roskalavat ja kuorma-auto kalustomme ovat mitoitettuja juuri sen mukaisesti, että voimme helposti toimittaa roskalavat hyvinkin ahtaisiin paikkoihin. Molemmat roskalavakoot (6- 9m3 ja 13- 18m3) mahtuvat hyvin esimerkiksi normaaliin parkkiruutuun. Lavamme ovat pääsääntöisesti varustettu rissoilla, eli sen ei pitäisi jättää mitään raapimisjälkiä laskettaessa/ kyytiin otettaessa. Jos kuitenkin kyseessä on erittäin arka/ tarkka paikka, suosittelemme laittamaan roskalavan laskupaikalle esim. vanerilevyä / lautoja suojaksi.
 

MITÄ ROSKALAVALLE VOI LAITTAA?

Roskalavalle voi laittaa kaikkea normaalia kodin/toimiston yms. jätettä (metallia, muovia, puuta, huonekaluja yms.). Lavalle kannattaa lajitella vain yhtä jätelajia, sillä muuten kaatopaikka tulkitsee jätelajiksi rakennusjätteen/ talkoojätteen. Esim. jos roskalavalla on suurin osa jätteestä puuta ja sen lisäksi muutama jätesäkki, niin kyseessä ei ole enää puujäte, vaan rakennusjäte. Ongelmajätteiden laitto lavalle on kiellettyä (asbesti, öljyt, painekyllästetty puu yms.). Myös SER- jätteiden laittaminen roskalavalle maksaa aina erikseen. Tällä hetkellä 7/ 2016 hinta on 54,56e sis. alv/ kpl. Eli jos lavalla on esim. 1 jääkaappi ja 1 pesukone, tulee jätemaksuun 109,12e sis. alv lisää normaalin jätemaksun päälle. SER- jätteitä on esim. kodinkoneet, akut, ATK- laitteet, sähkötyökalut ja auton renkaat. Sivuillamme www.kalustokeskus.fi on tietysti myös jätehinnasto. Lavaa tilatessanne voitte aina soittaa / lähettää sähköpostia jos jokin asia jää mietityttämään. Asiat on helpompi varmistaa etukäteen, näin säästytään yleensä myös ikäviltä yllätyksiltä. Tyhmiä kysymyksiä ei ole, vaan annamme mielellämme lisätietoa aiheesta.
 

Roskalava - tilauksen tekeminen

Roskalavan tilaaminen 24/7 nettijärjestelmämme kautta on todella helppoa.
1. Roskalava, tilaukset osoitteesta kalustokeskus.fi/tilaa-vaihtolava
2. Valitsette kaupungin pikavalikosta
3. Valitsette haluamanne roskalavakoon
4. Valitsette sopivan toimitustavan kolmesta vaihtoehdostamme:
- Lavan normaalitoimituksessa lava toimitetaan huomenna tai myöhemmin ja lava voi olla teillä niin kauan, kuin haluatte. Hinta pitää sisällään lavavuokran 1-4vrk, jonka jälkeen vuokra on 7,44e/vrk.
- Lava keskellä viikkoa tilauksessa roskalava toimitetaan ja haetaan pois Tiistain ja Torstain välillä. Voitte valita esim. toimituksen Tiistaiksi ja pois haun Torstaiksi. Huomatkaa kuitenkin, että roskalava haetaan aina pois viimeistään Torstain aikana yleensä klo. 7-15 välisenä aikana. Tämä tarkoittaa sitä, että lavan sovittua noutopäivää ei kannata laskea enää täyttöpäiväksi. Kannattaa varmistaa, että roskalava on valmiina noudettavaksi jo Keskiviikkoiltana.
5. Voitte myös tilata maa-aineksia tai polttopuita lavatilauksen yhteydessä.
6. Kun olette valinneet sopivan toimitustavan, aukeaa tilauskaavake.
7. Täyttäkää kaikki tiedot huolellisesti ja jos tilauksessa on jotakin huomioitavaa, laittakaa se lisätiedot kohtaan.
8. Lopuksi lähettäkää tilaus (Saatte tilausvahvistuksen antamaanne sähköposti osoitteeseen, jos vahvistusta ei kuitenkaan näy, tilaus ei ole tullut perille saakka)

Seuraavan kerran kuulette meistä, kun kuljettaja soittaa ja varmistaa roskalavan paikan.

Lasku tulee postissa liitteineen.

Tilauksen voi tehdä tietysti myös puhelimitse. Emme ole 8.00-16.00 yritys, vaan meidät tavoittaa myös virka-ajan ulkopuolella. Meillä on tapana saada hommat toimimaan tavalla tai toisella, joten erilaiset haastavat ja ahtaat kohteet esim. Helsingin keskustassa eivät ole mikään ongelma ammattitaitoisille kuskeillemme.

OHJEITA LAVAN TÄYTTÄMISEEN

Roskalavaa ei saa täyttää yli laitojen (kaikenlaisten lisäaitojen teko kielletty). Lavaa täyttäessä on huomaavaista sulkea takaovet ajoissa, ettei kuljettajan tarvitse väkipakolla runnoa ovia kiinni. Jos roskalava tilataan internet- palvelun kautta, sen maksimipaino on 5tn. Jos lava täytetään kiviaineksella, esim. betonilla/ tiilellä maksimi painoraja tulee vastaan todella nopeasti. Silloin kannattaa tilata pienempi roskalava, koska se painaa vähemmän, jolloin jätettä saadaan lavalle suhteessa enemmän. Roskalavaa ei kuitenkaan kannata täyttää yli puolenvälin painorajojen takia. Jos kuitenkin teiltä tulee isoja määriä painavaa jätettä (betoni yms.), soittakaa/ lähettäkää sähköpostia, niin voimme tulla isommalla kalustolla. Mikäli roskalavalle tulee betoni/ tiilijätettä, niin ilmoittakaa siitä lisätiedot kohdassa.
 

Roskalavan poisnouto

- Varmistakaa, ettei noutopäivänä lavan eteen ole parkkeerattu ajoneuvoja
- Varmistakaa kuorma-auton ajolinjan esteettömyys
- Muistakaa sulkea roskalavan takaovet
- Roskalavaa ei saa täyttää yli laitojen
- Jos kohteessa on portti, avatkaa se valmiiksi
- Pitäkää kaikki mahdolliset kotieläimet sisätiloissa vaaratilanteiden välttämiseksi

Kalustokeskus Oy - Roskalavat, Talkoolavat, Vaihtolavat Ota yhteyttä!